FAQ

Kan ik me inschrijven zonder partner?
Ja, ook zonder danspartner kan je bij ons terecht. Als er een tekort aan mannen of vrouwen is vragen we cursisten uit andere cursussen met hetzelfde of een hoger niveau te komen bijdansen. Uiteraard is een partner wel wenselijk.

Heb ik speciale kleding nodig?
Nee, dit is geen vereiste. Wel wordt aanbevolen om makkelijk zittende kleding aan te trekken en liever geen schoenen met rubberen zolen, zoals b.v. sportschoenen.

Wat kost een cursus?
Er zijn verschillende tarieven voor de cursussen. Klik hier voor meer cursusinfo.

Na hoeveel cursussen kan ik salsa dansen?
De basisstappen van de salsa zijn in drie maanden te leren. Na een jaar kan je al aardig dansen. Uiteraard hangt veel af van je eigen inzet/motivatie, talent en passie.

Hoe lang duurt een cursus?
De cursuslengtes zijn 9 weken. Klik hier voor meer cursusinfo.

Ben ik te jong of te oud om met de groep mee te doen?
Nee, voor dansen is er geen minimale of maximale leeftijdsgrens. Onze jongste cursisten zijn 14 jaar maar er zijn ook cursisten van boven de 50 jaar. In principe is niemand te oud of te jong om salsa te dansen.

Kan ik een les inhalen?
Ja, dit is mogelijk, mits het in overleg gebeurt. Je hebt de mogelijkheid een gemiste les op een andere dag van de week in te halen of bijgespijkerd worden op vrijdagavond. Geef minimaal een dag van te voren aan op welke dag en tijd je de gemiste les wilt inhalen door ons te mailen of te bellen. Gemiste lessen kunnen alleen maar gedurende dezelfde cursusperiode ingehaald worden en kunnen niet worden meegenomen naar een volgende cursusperiode.

Staat uw vraag hier niet bij? Neem dan contact op per mail met Regina of via mob. nr. 06 – 16 11 77 87.
(maandag t/m vrijdag tussen 13.00 en 16.00 uur).

Descargar musica