Instructeurs

andre-en-regina
André

Deze salsa-holic heeft het dansen duidelijk in zijn bloed. Van jongs af aan heeft de in Curaçao geboren André al kennis gemaakt met verschillende soorten stijlen muziek. Naast de salsa was ook de merengue en kadans een dansstijl die hij zichzelf al op jonge leeftijd eigen had gemaakt. Toen hij op 18 jarige leeftijd naar Nederland kwam heeft hij deze zeer gevarieerde dansachtergrond gebruikt en door middel van het opdoen van veel ervaring bij diverse salsascholen het omgetoverd tot wat het nu is; namelijk zijn eigen salsaschool. André is samen met Regina de oprichter en eigenaar van Salsa Bailinho. Zijn manier van lesgeven kenmerkt zich vooral door zijn aanstekelijke enthousiasme, vele figuren en zeer scherp inzicht op de gehanteerde techniek. Zijn lessen zijn niet alleen zeer leerzaam, maar hij zorgt er ook voor dat de cursisten zich goed vermaken.

 

Regina

Geboren op het zonnige Curaçao en getogen door Portugese ouders. Sensualiteit gecombineerd met een lach, dat is Regina! Regina startte haar dansgeschiedenis in 1999 nadat ze op Curaçao haar middelbare school had afgemaakt en naar Nederland kwam om verder te studeren. Meteen in Nederland aangekomen is haar salsadrive ontstaan toen ze Andre tegenkwam. Vanaf dat moment is haar talent echt tot zijn recht gekomen en is ze zich in een razend tempo gaan ontwikkelen. Samen zijn ze dan ook na 7 jaren de Salsaschool Bailinho begonnen waaraan ze haar hart verpand heeft en de salsa als podium gebruikt voor de Latijns-Amerikaanse cultuur in de breedste zin van het woord!

 

 

 

 

julius-salsa

 

Julius Sint jago

Even over mezelf. Ik ben geboren op Bonaire en heb daar gewoond to mijn 17e. Toen ik in Nederland kwam wonen kwam ik vaker in contact met salsa feesten. Ik heb een paar jaar puur op gevoel genoten van muziek, maar ik moest meer hebben. Naast gevoel had ik behoefte aan meer figuren en techniek. Op 11 september 2006 begon ik voor het eerst met salsa les bij Bailinho. Bailinho introduceerde mij naar een geheel nieuw manier van dansen en expressie. Inmiddels ben ik een paar jaar verder en had nooit verwacht dat ik zo ver zou komen, assistent , masters team, demo’s/workshops geven, aanvoerder demoteam noem maar op.

Ik vind het super om aan anderen het genot van salsa te introduceren en te leren. Of je nou danst om de top te bereiken of je danst voor de gezelligheid ik vind het belangrijk dat je ervan geniet. Salsa is voor nu en altijd een deel van mijn leven. Mijn beweging, mijn sociale cirkel, mijn passie…

 

Descargar musica