Workshops

Organiseer je een feestje, zoek je naar een leuke act voor een bruiloft of wil je gewoon een leuke dynamische workshop? Wij zullen ervoor zorgen dat alle voetjes van de vloer gaan! Salsa is leuk voor iedereen. Het is feestelijk, explosief, humoristisch, verleidelijk en geschikt voor iedereen: Hoe jong of oud je bent, waar je vandaan komt, of je al salsa ervaring hebt of wat je verder ook doet; het maakt niet uit! Iedereen kan plezier beleven aan deze ritmische en vrolijke dans.

De kosten van een workshop hangen af van o.a. het aantal deelnemers, aantal docenten, lokatie, muziek etc. Een workshop duurt meestal 1 tot 1,5 uur en kan worden afgesloten met een demonstratie.

Prijzen workshop zijn vanaf 90 euro en optioneel een demonstratie 25 euro(alleen i.c.m. workshop). Alleen een demonstratie boeken kan ook: prijzen zijn dan vanaf 90 euro.

Mocht u geïnteresseerd zijn en wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte neem dan contact op viainfo.regina@bailinho.nl  of via mob. nr. 0627849420.

(maandag t/m vrijdag tussen 13.00 uur en 16.00 uur).

Descargar musica